Vestlandet
Jønshornet (1419 moh) - høyeste i Molladalen Skriv ut E-post
Sunnmøre
Skrevet av Even Lillemo-Thorud lørdag 13. august 2005
Molladalen med sine kvasse tinder måtte avlegges et besøk når vi var på Sunnmøreturnè. Dagen startet desverre dårlig med lavt skydekke ved starten på ruta i Bardstaddalen. Skydekket sprakk heldigvis litt opp når vi kom over 1000 meter, og ryggen opp til toppen ble forsert med god utsikt mot blant annet Randers og Mohns topp. Tåka kom tilbake for fullt på tilbaketuren, og Jønshornsrenna ble gått i tett tåke.

Les mer...
 
Kolåstind (1432 moh) - tind med stor T Skriv ut E-post
Sunnmøre
Skrevet av Even Lillemo-Thorud lørdag 13. august 2005
Kolåstinden er muligens Sunnmørsalpenes konge. Kolåstinden er en tind med stor T. Den karakteristiske toppformen pluss brevandring og flott utsikt fra toppen gjør turen til en fantastisk opplevelse. Denne dagen var vi i tillegg svært heldige med været.

Les mer...
 
Uranostind (2157 moh) og Slingsbytinden (2026 moh) Skriv ut E-post
Jotunheimen Vest
Skrevet av Even Lillemo-Thorud lørdag 13. august 2005
 Utsikten var ikke akkurat på topp når vi startet ved Koldedalsvatnet med kurs for Uranostind. Toppen ble besteget via normalruta, dvs. via Uranosbreen og opp nordryggen. Slingsbytinden som ligger rett nord for Uranostinden ble også besøkt. Nysnø på toppene over 1900 meter.

Les mer...
 
Skardstind (2373 moh), Storgjuvtind (2344 moh) og Eventyrisen Skriv ut E-post
Jotunheimen Vest
Skrevet av Even Lillemo-Thorud tirsdag 24. mai 2005
3 dagerstur til vinterlige Jotunheimen med bestigning av norges femte høyeste fjell, Skardstinden. I tillegg kom vi oss opp på Storgjuvtind og fikk med oss brevandring i Eventyrisen på Svellnosbreen.

Les mer...
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Slutt >>

Resultat 31 - 34 av 34
© 2024 ifriluft.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.