Østlandet
Øvre Fjellstul - stemningsfull nyttårsfeiring Skriv ut E-post
Blefjell/Vegglifjell
Skrevet av Even Lillemo-Thorud lørdag 31. desember 2005
 Nyttårsskiftet ble som mange ganger før feiret på fjellet. Denne gangen skjedde det på turistforeningshytta Øvre Fjellstul. En gammel seter mellom Blefjell i sør og Vegglifjell i nord. Fortiden som seter gjør at hytta virkelig har sjel og det er lett å trives. Mye nysnø skapte også en god og vinterlig ramme til fjorårets siste og årets første fjelltur. Godt nytt år!

Les mer...
 
Tverrgrønut (1306 moh) - romjulstur i snøfokk Skriv ut E-post
Blefjell/Vegglifjell
Skrevet av Even Lillemo-Thorud tirsdag 27. desember 2005

2 dagerstur på søndre Store Blefjell med overnatting på Sigridsbu. Turværet på slutten av dette året har ikke vist seg fra sin beste side, men opplevelsene står ikke tilbake av den grunn. Minusgrader, snø og kuling gjør at andre ting kan stå i fokus, som f.eks uværsorientering.

Les mer...
 
Blenut (1213 moh) og Åklinut (1246 moh) Skriv ut E-post
Blefjell/Vegglifjell
Skrevet av Even Lillemo-Thorud tirsdag 20. desember 2005
 Dagen begynte fint, men skyene kom sigende fra sørvest og etter hvert forsvant toppene i skydekket. De to toppene ble likevell besteget selv om utsikten var lik null. Åklinut er kanskje den mest markante toppen på Blefjell med sin lett gjenkjennelige østside.

Les mer...
 
Russlirundhøe (1831 moh) Skriv ut E-post
Jotunheimen Øst
Skrevet av Even Lillemo-Thorud søndag 18. desember 2005
 Denne turen var i utgangspunktet ment som en topptur til Nautgardstinden. Været ville det dessverre annerledes og planene ble derfor forandret underveis. Snømangelen gjorde at vi ikke akkurat tilbakela enorme avstander, men topptur ble det likevel.

Les mer...
 
Veslesmeden (2015 moh) og Storsmeden (2016 moh) Skriv ut E-post
Rondane
Skrevet av Even Lillemo-Thorud søndag 14. august 2005
Etter at vi hadde vært på turnè i både Jotunheimen og Sunnmørsalpene måtte vi nesten få med oss en heim til. De to smedene i Rondane som ikke ble besøkt på Trolltinden-turen tidligere i sommer skulle avlegges et besøk. Dessverre fikk vi lite igjen i form av utsikt, men ryggen mellom de to toppene innbø på artig klyving tross det dårlige været.

Les mer...
 
Folarskardnuten (1933 moh) og Hallingskarvet på langs Skriv ut E-post
Skarvheimen
Skrevet av Even Lillemo-Thorud søndag 17. juli 2005
 Hallingskarvet på langs med start på Finse og avslutning på Geilo. Hallingskarvet sin dominerende beliggenhet gir fantastisk utsikt utover Hardangervidda i sør og helt til Jotunheimens tinder i nord. Den høyeste toppen på skarvet, Folarskardnuten er Buskerud sitt høyeste punkt.

Les mer...
 
Trolltinden (Sagtinden) (2018 moh) Skriv ut E-post
Rondane
Skrevet av Even Lillemo-Thorud søndag 03. juli 2005
Dørålseter var kanskje ikke det mest optimale utgangspunkt for bestigning av Sagtinden, Rondane sin mest forevne topp. Lang inn- og utmarsj krevde sitt, men til topps kom vi og ryggen sørover mot Steet ble traversert. Veldig løst fjell gav oss litt problemer, men etter hvert fant vi en vei ned.

Les mer...
 
Styggemann (871 moh) - høyeste på Skrim Skriv ut E-post
Skrim og omegn
Skrevet av Even Lillemo-Thorud onsdag 22. juni 2005
Styggemann er den høyeste toppen på Skrimfjella. Skrim er et av norges minste fjellområder, men tross Styggemanns beskjedne høyde har den en vid utsikt. På turen var jeg også innom en kalksteinsgrotte.

Les mer...
 
Høgronden, Midtronden Øst og Vest og Digerronden Skriv ut E-post
Rondane
Skrevet av Even Lillemo-Thorud tirsdag 27. juli 2004

 Andre dag av tredagersturen i Rondane. Denne dagen gikk turen over de 3 meget kjente rondene: Høg-, Midt- og Digerronden. Fire 2000 meterstopper denne dagen og 7 på 2 dager i norges eldste nasjonalpark.

Les mer...
 
Rondeslottet (2178 moh), Vinjeronden (2044 moh) og Storronden (2138 moh) Skriv ut E-post
Rondane
Skrevet av Even Lillemo-Thorud tirsdag 27. juli 2004
 Første dag av en tredagerstur i Rondane med bestigning av Rondslottet, Vinjeronden og Storronden den første dagen, og Høg-, Midt- og Digerronden den andre. Syv 2000 meterstopper på to dager. Slettes ikke værst.

Les mer...
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Slutt >>

Resultat 21 - 30 av 34
© 2023 ifriluft.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.