Femundsmarka og omegn
Stor-Svuku (1416 moh) - utsiktsbilder fra toppen Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud lørdag 08. august 2009
Stor-Svuku er den høyeste toppen i Femundsmarka med sine 1416 moh. Toppen ruver markant i det ellers ganske flate skogsterrenget i området rundt. Dette gjør dermed at toppen er et flott utsiktspunkt. Svukuriset er nok det vanligste utgangspunktet for denne turen. Fra DNT-hytta er det T-merket rute de rundt 600 høydemeterne til toppen. Vi besteg toppen fra andre siden som en avveksling fra vår fisketur i Grøtådalen. Turen gikk fra Grøtådalen, via landemerket Oasen og derfra direkte opp til toppen.

Les mer...
 
Viglpiken og Midtviglen Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud søndag 25. mars 2007
"Fjell & Vidde" slo for ikke så lenge siden fast at en tur på fjellet, tro det eller ei faktisk er bedre enn sex.. Det hadde gått over en måned siden siste besøk i fjellheimen, og det var nok en gang på høy tid for en tur ut i et ubesøkt område. Denne gangen falt valget på et fjellområde sørøst for Røros; Viglen. Utgangspunktet for turen var Vauldalen like ved svenskegrensa. Det ble en flott marshelg i et vårlig vær.

Les mer...
 
Flenskampan (1292 moh) - 5 dager i Femundsmarka Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud torsdag 08. april 2004
 Påskeloffing i Femundsmarka. Start i Synnervika - Muggsjøen - Revsjøen - Rogen og ned igjen til Femunden via Røvoltjønnan.

Les mer...
 
© 2024 ifriluft.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.