Rondane
Veslesmeden (2015 moh) og Storsmeden (2016 moh) Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud søndag 14. august 2005
Etter at vi hadde vært på turnè i både Jotunheimen og Sunnmørsalpene måtte vi nesten få med oss en heim til. De to smedene i Rondane som ikke ble besøkt på Trolltinden-turen tidligere i sommer skulle avlegges et besøk. Dessverre fikk vi lite igjen i form av utsikt, men ryggen mellom de to toppene innbø på artig klyving tross det dårlige været.

Les mer...
 
Trolltinden (Sagtinden) (2018 moh) Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud søndag 03. juli 2005
Dørålseter var kanskje ikke det mest optimale utgangspunkt for bestigning av Sagtinden, Rondane sin mest forevne topp. Lang inn- og utmarsj krevde sitt, men til topps kom vi og ryggen sørover mot Steet ble traversert. Veldig løst fjell gav oss litt problemer, men etter hvert fant vi en vei ned.

Les mer...
 
Høgronden, Midtronden Øst og Vest og Digerronden Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud tirsdag 27. juli 2004

 Andre dag av tredagersturen i Rondane. Denne dagen gikk turen over de 3 meget kjente rondene: Høg-, Midt- og Digerronden. Fire 2000 meterstopper denne dagen og 7 på 2 dager i norges eldste nasjonalpark.

Les mer...
 
Rondeslottet (2178 moh), Vinjeronden (2044 moh) og Storronden (2138 moh) Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud tirsdag 27. juli 2004
 Første dag av en tredagerstur i Rondane med bestigning av Rondslottet, Vinjeronden og Storronden den første dagen, og Høg-, Midt- og Digerronden den andre. Syv 2000 meterstopper på to dager. Slettes ikke værst.

Les mer...
 
Maraton i Rondane Skriv ut E-post
Skrevet av Mattis Myhre onsdag 15. august 2001
Dette er en relansering av en tur jeg gjennomførte høsten 2001. Geir Ottar Kvernstuen, Hermann Leithe og undertegnede bestemte seg for å gjennføre den såkalte "maraton-turen" i Rondane på én tur. Maraton er 42 kilometer. I Rondane er den litt lengre. Og med betraktelig flere koter og klatre forbi..

Les mer...
 
© 2024 ifriluft.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.