Blefjell/Vegglifjell
Bletoppen (1342 moh) - 1000 høydemetre fra vest Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud fredag 29. desember 2006
1.juledag ble Bletoppen besøkt fra et noe uvanlig utgangspunkt. Bletoppen er den høyeste toppen på Blefjell med sine 1342 moh. Vinteren 06/07 har vært usedvanlig varm og snøfattig mange steder i landet. Toppen ble derfor besteget på beina og på et vårlig føre. 3 timer tok turen tur/retur Sandvatn.

Les mer...
 
Øvre Fjellstul - stemningsfull nyttårsfeiring Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud lørdag 31. desember 2005
 Nyttårsskiftet ble som mange ganger før feiret på fjellet. Denne gangen skjedde det på turistforeningshytta Øvre Fjellstul. En gammel seter mellom Blefjell i sør og Vegglifjell i nord. Fortiden som seter gjør at hytta virkelig har sjel og det er lett å trives. Mye nysnø skapte også en god og vinterlig ramme til fjorårets siste og årets første fjelltur. Godt nytt år!

Les mer...
 
Tverrgrønut (1306 moh) - romjulstur i snøfokk Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud tirsdag 27. desember 2005

2 dagerstur på søndre Store Blefjell med overnatting på Sigridsbu. Turværet på slutten av dette året har ikke vist seg fra sin beste side, men opplevelsene står ikke tilbake av den grunn. Minusgrader, snø og kuling gjør at andre ting kan stå i fokus, som f.eks uværsorientering.

Les mer...
 
Blenut (1213 moh) og Åklinut (1246 moh) Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud tirsdag 20. desember 2005
 Dagen begynte fint, men skyene kom sigende fra sørvest og etter hvert forsvant toppene i skydekket. De to toppene ble likevell besteget selv om utsikten var lik null. Åklinut er kanskje den mest markante toppen på Blefjell med sin lett gjenkjennelige østside.

Les mer...
 
Nystulnuten (1330 moh) og Uverudfjellet (1180 moh) Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud onsdag 11. juni 2003
Rundtur på Store Blefjell med start og mål på Nordstul. Fantastisk utsikt mot Gaustatoppen i vest langs hele Blefjellsryggen.

Les mer...
 
© 2024 ifriluft.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.