Midt-norge
Geitfjellet (416 moh) Skriv ut E-post
Trondheim og omegn
Skrevet av Mattis Myhre tirsdag 23. mai 2006
Siden Solveig skulle ha eksamen onsdag, passet det bra med en liten tur ut i frisk luft tirsdag kveld. Og frisk luft ble det nok av. 4-5 varmegrader, regn og tåke ga oss ikke akkurat den utsikten vi hadde håpet på, men uansett var det en fin kveldstur.

Les mer...
 
Snota (1668 moh) - med brett og truger Skriv ut E-post
Trollheimen og Nordmøre
Skrevet av Even Lillemo-Thorud mandag 22. mai 2006
Det er ikke alltid værmeldingen slår til når man drar til fjells. Denne gangen ble vi overrasket med et meget positivt fortegn. I området rundt Snota var det et solvindu store deler av denne dagen. Når dette er sagt må det også nevnes at vi avsluttet dagen i regn, men dette skapte absolutt ikke noen demper på turen. Kontraster er ofte det som skaper flotte naturopplevelser og det fikk vi store mengder av under denne turen til landemerket Snota.

Les mer...
 
Solemsvåttan (423 moh) Skriv ut E-post
Trondheim og omegn
Skrevet av Mattis Myhre mandag 22. mai 2006
Nok en ekstremt lite ekstrem tur fra min side. Solemsvåttan ligger lett tilgjengelig fra Trondheim, og passer utmerket for en liten ettermiddagstur. Flott utsikt mot Trollheimen er det også, med både Snota og Trollhetta innen synsvidde fra utsiktstårnet på toppen.

Les mer...
 
Lynhøgen i Brungmarka Skriv ut E-post
Trondheim og omegn
Skrevet av Per Otto Aursand søndag 21. mai 2006
Å sitte hele helgen i byen uten å ha noe fornuftig å gjøre går ikke an. Derfor ble det en liten tur til Lynhøgen - en liten NTNUI-koie i Brungmarka like sør for Trondheim. Turen foregikk med bil, sykkel og til fots i overraskende bra vær og vårstemning.

Les mer...
 
Mortenskåten - en perle i koienettet Skriv ut E-post
Trondheim og omegn
Skrevet av Mattis Myhre søndag 21. mai 2006
Du er ikke en ordentlig koiegjenger før du har vært på NTNUI-koia Mortenskåten. Godt skjult i terrenget ligger den der som en stor, bevokst maurtue. Vi tok en spontantur lørdag kveld, og fikk ladet batteriene litt før en ny uke setter i gang.

Les mer...
 
Kveldstur til Jervfjellet (504 moh) Skriv ut E-post
Trondheim og omegn
Skrevet av Mattis Myhre onsdag 10. mai 2006
Onsdag kveld tok Per Otto, Alf Kristian og undertegnede en kveldstur opp på Jervfjellet. En skikkelig skogstur med masse liv i skogen og flott utsikt og solnedgang. (15.05.06: Oppdatert med kart)

Les mer...
 
Kjapt og enkelt – overnattingstur i Malvikmarka Skriv ut E-post
Trondheim og omegn
Skrevet av Mattis Myhre søndag 07. mai 2006
Siden helga var booka med konfirmasjon og o-løp, var det ikke mye tid til å nye friluftslivet denne flotte helga i Trøndelag. Med 20 grader på dagtid måtte vi likevel komme oss ut for å få litt frisk luft.

Les mer...
 
Ruten (1039 moh) - fra Stakkslettkoia Skriv ut E-post
Trollheimen og Nordmøre
Skrevet av Even Lillemo-Thorud søndag 02. april 2006
Ruten er med sine 1039 meter beskjeden i høyde, men tilbyr en vid utsikt mot fjellene i Trollheimen og på nordmøre. Været var supert da vi la avgårde fra vår base ved Stakkslettkoia (NTNUI) i Kårøydalen. Skimåneden april fikk en fantastisk start, og nedkjøringen på østsiden av toppen hadde ingen drømt om på forhånd.

Les mer...
 
Storsomrungnebba (1798 moh) Skriv ut E-post
Trollheimen og Nordmøre
Skrevet av Even Lillemo-Thorud søndag 26. mars 2006
En tur til denne toppen hadde vi snakket om lenge. Christian og jeg snakket løst om å bestige denne toppen allerede i januar, men vi besinnet oss heldigvis p.g.a. dagens lengde. Denne dagen derimot lå forholdene helt til rette. Det fine vinterværet i Trøndelag ser ut til å fortsette, og turfølget som denne gangen talte 9 personer la avgårde fra parkeringen ved Storli i strålende solskinn.

Les mer...
 
Overnatting under åpen himmel i Klæbu Skriv ut E-post
Trondheim og omegn
Skrevet av Mattis Myhre søndag 19. mars 2006
18.-19.januar tok vi en kort overnattingstur kun en halvtimes kjøretur fra Trondheim. Hvorfor skal man alltid kjøre mange mil for å komme seg på tur? Friluftsliv er nærmere enn du kanskje tror!

Les mer...
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Slutt >>

Resultat 21 - 30 av 48
© 2024 ifriluft.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.