Kråkvasstind (1700 moh) Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud Friday 06. January 2006
Årets første topptur ble gjennomført i strålende vintervær på Trollheimens 10 høyeste topp, Kråkvasstind eller Sandåhøa som den også blir kalt. Utgangspunkt for turen var Bårdsgården i Storlidalen. Toppens relativt isolerte beliggenhet gjør utsikten fantastisk. Dovre i sør, kvasse Innerdalstinder i vest og kjente Trollheimen-topper i nord.
Fra teltplassen noen hundre meter unna Bårdsgården i Storlidalen bar det avgårde i retning Kråkvasstind. Drøye 1100 høydemetere ventet oss. Klarværetgjorde at temperaturen nede i dalen var av det kalde slaget, men dette bedret seg raskt når vi kom over tregrensa. Føret var meget bra, og dette gav gode forhåpninger for nedkjøringen som ofte kan være frustrerende på ustabile fjellski..

management How long does sildenafil last? ED TREATMENT OPTIONS.

.

I bakken opp fra vann 1446 tok vi av oss skia og gikk opp til selve toppryggen på Kråkvasstinden. Der møtte vi sola for første gang denne dagen. Utsikten fra toppen var vid og fantastisk. Dovre i sør, Innderdalsfjella i vest og kjente Trollheimen-topper i nord.Det fine og nærmest vindstille været innbød til en lang lunsjpause på toppen. Det begynte å skumre når vi startet på returen . Etter ca 6 timer var vi nede på Ångardsvatnet.Kart med rute


  Bli den første til å kommentere denne artikkelen
RSS kommentarer

Kun registrerte brukere kan skrive kommentarer.
Vennligst registrer deg.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Forrige   Neste >
© 2021 ifriluft.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.