Startside arrow Jakt og fiske
Jakt og fiske
Markfiske etter laks i Namsen Skriv ut E-post
Midt-norge
Skrevet av Per Otto Aursand torsdag 13. juli 2006

Namsen er en av Norges beste lakseelver, og har sitt utspring i Børgefjell-området før den møter sjøen ved Namsos. De nederste 7 milene av elva er lakseførende, og hvert år kommer folk fra hele Europa hit for å fiske. Jeg er i den heldige posisjon å ha slekt med fiskerett i elva like ved Grong, og bruker hver sommer å prøve fiskelykken med markfiske her. Denne beretningen er fra en fisketur 14. juli 2006.

Les mer...
 
På jakt etter sjøørreten Skriv ut E-post
Midt-norge
Skrevet av Mattis Myhre mandag 08. mai 2006

De siste par-tre årene har jeg hver vår hatt en eller to turer for å prøve å få fatt i et (eller flere) eksemplarer av denne gode matfisken. Ikke bare er den god, men den er også en rasende artig fisk å få på kroken. I år gikk første tur til Byneset i Trondheimsfjorden.

Les mer...
 
Isfisketur i Brungmarka Skriv ut E-post
Midt-norge
Skrevet av Per Otto Aursand søndag 09. april 2006

Da jeg og Alf Kristian fant ut at vi hadde noen dager til overs først i påska, tok vi oss en rolig tur med bålfyring, isfiske og overnatting under åpen himmel inne i Brungmarka. Brungmarka ligger like sør for Trondheim og er et fint lite turområde som passer fint for dagsturer og kortere overnattingsturer. Her kan man finne roen, rusle litt rundt, fyre seg et bål og bare slappe av. Her finnes rype, tiur, elg og ikke minst mye fin ørret i de mange små fiskevannene.

Les mer...
 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Slutt >>

Resultat 11 - 13 av 13
© 2023 ifriluft.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.