Startside arrow Fjellklatring
Fjellklatring
Innerdalstårnet - via søreggen Skriv ut E-post
Trollheimen
Skrevet av Ove Østerlie Saturday 10. June 2006

9. juni la en gjeng ivrige folk i vei til Innerdalen for ei opplevelsesrik helg. Fjellsportgruppa i Trondhjems Turistforening arrangerte klatrekurs.Det skulle klatres til den store gullmedalje!

Les mer...
 
Buldrevideo fra Skiri Skriv ut E-post
Romsdalen
Skrevet av Even Lillemo-Thorud Tuesday 30. May 2006
Etter turen til Isfjorden og Juratinden dro vi innom Skiri for litt buldring . Skiri ligger i Romsdalen noen minutters kjøring øst for Trollveggen. Buldrefeltet er et av Norges aller beste

47Intraurethral Therapy sildenafil dosage If you were.

. Kameraet var som vanlig med, og vi tok opp en video av Are når han gikk et bulder på "Takoverhengsteinen". Les teksten i starten nøye for å forstå sammenhengen. Last ned video her (8,9 MB, WMV-format)

 
Klatring på Agdenes - Agdeneskoia Skriv ut E-post
Trondheim og omegn
Skrevet av Mattis Myhre Monday 24. April 2006

Helga skulle i utgangspunktet brukes til å løpe o-løp i Botngård på lørdag, men vi fant fort ut at en tur ut hit burde kombineres med litt klatring i de mektige veggene her ute i havgapet.

Les mer...
 
Snøhettatraversen Skriv ut E-post
Dovrefjell
Skrevet av Even Lillemo-Thorud Sunday 04. September 2005
Snøhettatraversen er en klatreklassiker i Norge. Traversen rundt "hesteskoen" på Snøhetta byr på utfordrende klatring og luftige passasjer. Denne dagen var vi til en forandring svært heldige med været.. Litt is og snø skapte litt vanskelige forhold. Etter 12 timer var vi tilbake ved bilen like nedenfor Snøheim.

Les mer...
 
Falketind (2068 moh) og Stølsnostind (2074 moh) Skriv ut E-post
Jotunheimen Vest
Skrevet av Even Lillemo-Thorud Saturday 13. August 2005
Dagen startet ypperlig med sol, men etterhvert trakk skyene seg på og snøbygene satte inn. Ruta gikk fra Koldedalsvantnet via Falkbreen og opp noe vi trodde var Pionerruta i østveggen på Falketind. Derfra enkelt opp på toppene for så å returnere via Morka-Koldedalen.

Les mer...
 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Slutt >>

Resultat 11 - 15 av 15
© 2021 ifriluft.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.