Startside arrow Padling arrow Nord-norge arrow Havpadling utenfor Meløy i Nordland
Havpadling utenfor Meløy i Nordland Skriv ut E-post
Skrevet av Per Otto Aursand Friday 29. June 2007
Jeg anser meg selv mer som en skogens og fjellets mann enn en sjøulk, men dette med kajakkpadling syntes jeg så interressant ut. Derfor meldte jeg meg på et nybegynnerkurs for å lære den edle kunsten å velte og ikke minst komme seg ut av kajakken og opp igjen med livet i behold. Slik trening vil nok være gull verd om man skal ut på tur senere. Turen gikk til Meløya nord på Helgelandskysten med utsikt utover storhavet og Svartisens hvite vidder innenfor.

Etter mye plasking og herjing i vannet på lørdag, dro vi på tur på søndag utover fra Meløya mot holmene Varkgård en 6-7 km ute i havet. Havet var flatt, været godt og jeg anså meg nå såpass dreven i å holde kajakken på rett kjøl at jeg dristet meg til å filme litt av turen. Videosnuttene har jeg satt sammen til et par minutters film som kanskje kan friste også andre til å prøve padlingens kunst

- depression cheap viagra online General Considerations.

.

SE FILMEN HER (6 MB wmv-format)

Å padle kajakk er iallefall en unik måte å komme nært den marine naturen på . Jeg tipper det ikke er så mange som har ferdes på sjøen uten motorduren i bakgrunnen, og man får en helt annen opplevelse av å ferdes så stille fram bare noen få cm over vannflaten. Når man sniker seg langs land og rundt nes og holmer kan man komme nært mye av dyrelivet i havet som sel, oter, niser og hval pluss et utall sjøfugl . Anbefales!
Relaterte artikler

Ingen relaterte artikler

Kart over Meløya og skjærgården rundt
  Bli den første til å kommentere denne artikkelen
RSS kommentarer

Kun registrerte brukere kan skrive kommentarer.
Vennligst registrer deg.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
© 2022 ifriluft.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.