Reinstinden (1706 moh) Skriv ut E-post
Skrevet av Even Lillemo-Thorud Monday 06. March 2006
Etter drømmedagen på Fløtatind var det dags for en ny topp og nye 1500 høydemetre. Reinstinden ble valgt ut som dagens mål. En dominerende topp i utkanten av de mest besøkte områdene rundt Øksendalen.
Reinstinden er ikke den høyeste toppen i området sørøst for Øksendalen, men med sin loddrette nordvest-vegg dominerer den landskapet. Vi startet på Brandstad og gikk innover langs grusveien inn til Jønnstad. Herfra bar det oppover mot Moldbakkan før vi svingte til høyre inn mot Mørkbotn. Fra Mørkbotn var det bratt opp til bandet der sørvest-ryggen på Reinstinden begynner. Her satt vi fra oss skiene for å gå de siste høydemetrene til fots . Opp mot toppen skyet det til, og det ble ikke mange metrene med utsikt fra toppunktet .

Vi hastet oss ned igjen. Jon B hadde et stygt fall, men han slapp heldigvis unna med kun noen skrubbsår. Returen gikk raskt unna og det tok ikke lang tid før vi staket de siste metrene tilbake til parkeringen ved Brandstad.


Utsikt fra dagens lunsjstopp

including hyperlipidaemia little blue pill - Injectable alprostadil.

. Toppen av Skjorta til venstre, Litlgladnebba og Ryssdalsnebba i midten og Jønnstadkollen helt til høyre.Reinstinden med vestryggen og stuprekka i nordøstlig retning.Oversiktskart med rute


  Bli den første til å kommentere denne artikkelen
RSS kommentarer

Kun registrerte brukere kan skrive kommentarer.
Vennligst registrer deg.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Forrige   Neste >
© 2021 ifriluft.net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.